LODSS op de libellezomerweek

OP AVONTUUR NAAR DE LIBELLE ZOMERWEEK

Voorbereidingen

Ja, het is natuurlijk te gek als je te horen krijgt dat je op de libelle zomerweek mag staan. Maar heel eerlijk, ik was er zelf nog nooit geweest en had geen idee wat mij te wachten stond. Het enige wat ik wist is dat ik per dag 6x 12 mensen een workshop mocht geven.

Dus ben ik maar gestart met het uitwerken van de workshop. Er zijn een paar dingen waar ik altijd op let als ik een workshop uitwerk voor een evenement zoals dit. Is het voor iedereen te doen, spreekt de workshop verschillende leeftijden aan, hoe lang mag de workshop duren en welke materialen ga ik gebruiken. Dit laatste let ik altijd goed op omdat ik het belangrijk vind dat ik de overegebleven materialen weer kan hergebruiken in een andere workshop.

Zo kwam ik op het idee om een raffia wandhanger aan te bieden.  En om nog iets extra’s te kunnen aanbieden heb ik vooraf DIY pakketjes gemaakt voor de verkoop en een leuke kleurige upgrade voor de workshop. De upgrade waren zakjes met verschillende kleuren raffia, veren en extra houten kralen om de wandhanger nog mooier te maken. De dagen ervoor heb ik samen met mijn moeder ongeveer 300 zakjes gevuld en met stickers dicht geplakt. Dit was best een werkje kan ik je vertellen.

Op de libelle zomerweek

Nadat ik de workshop gereed had en de bestellingen had gedaan bedacht ik mij in ene dat ik nog ergens moest overnachten. De libelle zomerweek is in Haarlem en ik kom vanuit Emmen. Niet echt een afstand om dagelijks heen en weer te rijden.

Na wat wikken en wegen heb ik ervoor gekozen om met de camperbus op pad te gaan en op een camping in de buurt te overnachten. Dit klinkt top en allemaal goed geregeld maar ik vond het nog wel een dingetje hoor!! Alleen naar een onbekende plek en in mijn eentje op de camping vond ik best wel spannend. Maar ik laat mij niet snel kennen en ben gewoon op avontuur gegaan.

De avond voordat de Libelle zomerweek van start ging mocht ik het terrein op om mijn tent in te richten. Er stonden al twee kasten en twee tafels met stoelen, top geregeld dus! Snel de bus leeg getrokken en toen doorgereden naar de camping.

Op naar een gezellig week!!

Wat een ervaring

En wat was het leuk! Niet alleen de gezellige enthousiaste mensen die een workshop kwamen volgen maar ik heb ook zoveel creatieve collega’s leren kennen. In de ochtend dronken we gezellig een bakkie koffie samen en we zijn nog samen uit eten geweest. Heerlijk om even te kunnen sparren en ideeën uit te wisselen met elkaar.

Weer thuis

Altijd weer fijn om thuis te komen! De bus weer uitgepakt en door met het “normale” leven.

Zeker voor herhaling vatbaar!!

Scroll naar boven