... WORKSHOPS

workshops drenthe

Workshops voor iedereen

Ben jij op zoek naar een super gezellige activiteit waar jij samen met je vrienden/vriendinnen je creativiteit helemaal kunt laten gaan? Wij bieden verschillende creatieve workshops aan in Sleen (dichtbij Emmen) of op locatie door heel Nederland. Onze leuke workshops zijn geschikt voor zowel jong en oud. Naast onze workshops voor volwassenen bieden wij ook leuke workshops voor kinderen. Een perfect idee voor elk kinderfeestje!

Creatieve workshops

Of je nou op zoek bent naar ideeën voor een vrijgezellenfeest voor dames, een creatieve workshop voor vriendinnen of een workshop voor jouw volgende familiedag. Tijdens onze workshops maken jullie samen de meest trendy woonaccessoires die je na de workshop trots kunt tentoonstellen in jouw eigen huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: manden pimpen met verf en macramevlaggetjes, kussens breien van lontwol, handwangers maken van zeegras en nog veel meer!

Workshop arrangementen

Naast onze losse workshops is het ook mogelijk om jouw workshop helemaal af te maken met een bijpassend arrangement. Dit is bijvoorbeeld een super leuke activiteit voor een babyshower of een vrijgezellenfeest voor dames. Lekker fröbelen, kletsen en genieten van een hapje en een drankje. Je kan kiezen uit de creative workshops en wij zorgen voor een sfeervolle aankleding en de juiste sfeer. Liever ergens buiten de deur een feestje maken, dit kunnen wij voor je regelen, zie voor meer info onze arrangementen.

Ook voor een compleet kinderfeestje ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons Lodss of fun kids arrangement hebben ze dag van hun leven. Wij zorgen tijdens deze dag voor het volgende:

- Verse cupcakes, deze worden vers gemaakt en moeten min 2 weken van tevoren besteld worden.( 1 p.p.)
- Cadeautjes uitpakken(wij geven hier een leuke invulling aan)
-  Een kids workshop naar keuze (geef dit bij de opmerkingen aan in het aanmeldformulier)
- Limonade en wat lekkers (keuze uit popcorn of chips)

Heb jij interesse in één van onze workshops? Klik dan snel op de onderstaande button om ons uitgebreide aanbod te bekijken!

Scroll naar boven