Bedrijfsevent Drenthe college

Creatieve workshops op maat tijdens het bedrijfsevent van het Drenthe College: Cowboys en Indianen

Tijdens een bedrijfsevent, georganiseerd door het Drenthe College in Emmen met het thema Cowboys en Indianen, hadden wij het genoegen om verschillende workshops te verzorgen die aansloten bij dit leuke thema. Het was een dag vol creativiteit, plezier en samenwerking waarbij de deelnemers de kans kregen om toffe creaties te maken. Het leuke van een creatieve workshop is dat de deelnemers ook even de gelegenheid hebben om met elkaar te praten, herinneringen te delen en banden te versterken. Want op deze manier zit je ook eens naast een collega die je normaal gesproken wat minder ziet of spreekt.

Dromenvangers maken:  Met behulp van heel veel verschillende natuurlijke materialen hebben de deelnemers prachtige dromenvangers gemaakt. De dromenvangers hebben ook een diepere betekenis, namelijk de cultuur en tradities van de Amerikaanse Indianen. Helemaal passend bij het thema dus!

Happystones schilderen: Een andere populaire workshop was het schilderen van happystones. Deelnemers werden uitgenodigd om vrolijke ontwerpen te schilderen op kleine stenen. Deze happystones dienen niet alleen als decoratieve stukken, maar ook als herinneringen aan een dag vol positiviteit en inspiratie. Bij happy stones moesten wij toch wel denken aan de droge vlaktes en heuvelige gebieden met rotsen en cactussen.

Sleutelhangers maken: Naast de meer traditionele activiteiten, konden de deelnemers ook hun eigen sleutelhangers maken. Dit was een kans om iets praktisch en persoonlijks te creëren dat ze elke dag konden gebruiken. Met een verscheidenheid aan stofffen en overige natuurlijke materialen konden deelnemers hun eigen creatie maken.

Alle workshops waren zo opgezet dat deelnemers op elk gewenst moment konden deelnemen gedurende het evenement. Dit zorgde voor een dynamische sfeer waarin iedereen de kans kreeg om mee te doen aan de activiteiten die hen het meest aanspraken.

Het Drenthe College heeft met dit evenement een geweldige sfeer weten te creëren waarin samenwerking en creativiteit centraal stonden.

Wil je meer weten over onze workshops of ben je geïnteresseerd in het organiseren van een soortgelijk evenement? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijs

Scroll naar boven