Buurtzorgfestival 2023

Creativiteit op het buurtzorgfestival: Een dag vol plezier op het Dauwpop festivalterrein

 

Stel je voor: een levendig festivalterrein gevuld met gelach, muziek en mensen die genieten van elkaars gezelschap. Dat was precies de sfeer tijdens het Buurtzorgfestival op het Dauwpop Festivalterrein in Hellendoorn. Buurtzorgmedewerkers kwamen samen om hun creatieve kant te ontdekken en te genieten van een dag vol gezelligheid.

Droogbloemenkransen

In een heel sfeervol kerkje op het festivalterrein maakten bijna 100 deelnemers een droogbloemenkrans. Het was een mooie verzameling van kleuren, geuren en gelach terwijl iedereen zijn unieke creatie tot bloei bracht.

Macramé Wandhangers

Op een andere plek op het terrein werden knopen gelegd  voor prachtige macramé wandhangers. Deelnemers leerden de basis van deze oude knooptechniek terwijl ze genoten van elkaars gezelschap en trots waren op hun handgemaakte creaties.

Sfeerlichtjes

Bij een knusse kraam werden kaarsenhouders geknoopt, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstond. Deelnemers genoten van het maken van hun eigen sfeerlichtjes, die later thuis zouden zorgen voor een gezellig sfeertje in de tuin of woonkamer.

Het Buurtzorgfestival was niet alleen een dag van creativiteit, maar ook een kans voor buurtzorgmedewerkers om elkaar beter te leren kennen.

Na een dag vol plezier, creativiteit en nieuwe ontmoetingen gingen buurtzorgmedewerkers naar huis met niet alleen prachtige creaties, maar ook met mooie herinneringen aan een dag vol verbinding en samenzijn.

Prijs

Scroll naar boven