Lodss logo RGB
foto homepage website

Wanna have LODSS of fun?

Kom dan gezellig bij ons shoppen of doe mee met één van onze creatieve workshops.

In onze webshop vind je  prachtige woonaccessoires en lifestyle producten. Een aantal woonaccessoires zijn zelfs door LODSS zelf met de hand gemaakt.

Lijkt het jou nou ook leuk om een keer je eigen woonaccessoire te maken? Dat kan!! Bij LODSS geven wij meerdere creatieve workshops waar je je helemaal kunt uitleven. Heerlijk ontspannend, leuk om te doen en ook nog eens super gezellig!!

De workshops worden gegeven in ons atelier in Sleen of bij jou op locatie. Dus heb je een vriendinnenavondje, kinderfeestje, familie- of bedrijfsfeest of evenement? Wij zorgen voor alle materialen en een te gekke creatieve ervaring!

… SHOP

… WORKSHOPS

… INSTAGRAM

Zo fijn dat ik dit jaar helemaal los kan!! Van kinderfeestjes tot tuinfeesten en festivals het is allemaal zo geweldig om te doen!!🤩😃

Wil jij Lodss ook graag op jouw feest? Kijk dan even op onze website voor meer info of neem contact op via info@lodss.nl
X
30 4
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... Kᴀʀᴛᴏɴ

Vanmiddag heerlijk bezig geweest met ribbel karton voor een kinderworkshop morgen. Maar ook heerlijk om weer even ontspannend bezig te zijn. En het zonnetje erbij was natuurlijk helemaal top #genieten
57 6
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... Sʟᴇᴜᴛᴇʟʜᴀɴɢᴇʀs

Wat een fantastische dag was het weer vandaag!! Het weer was natuurlijk helemaal top ☀️ en we hebben weer een hoop kindjes en ook volwassenen blij mogen maken!! 

Met dank aan al mijn hulptroepen!! Zonder hun was dat nooit gelukt ❤️ #friendsandfamily 

En heb je het vandaag gemist dan kan je natuurlijk morgen nog even langskomen want dan sta ik weer een dagje bij @alleskidsindrenthe en kan je bij lodss een hele mooie sleutelhanger maken. Kom je ook nog even langs? 

Fijn weekend! 🥂☀️
40 6
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... Wᴀɴᴅʜᴀɴɢᴇʀs

Zoals jullie misschien wel gezien hebben in mijn story ben ik druk aan het voorbereiden voor een hele leuke workshop dit weekend!!

Een workshop voor 60 deelnemers waarvan er 40 de wandhangers gaan maken en 20 een zacht kussen gaan breien. Dat is toch te gek als je dat met je collega’s mag doen?! 🤩😃

➪ lijkt het jou ook leuk om iets creatiefs te doen met collega’s of vriendinnen?? Check dan even de website of neem contact op via info@lodss.nl 

𝐹𝑖𝑗𝑛 𝑤𝑒𝑒𝑘𝑒𝑛𝑑 🥂
23 2
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... Hᴇᴇʟ ᴠᴇᴇʟ FUN

Wat heb ik een fantastische dag gehad op @barrelfoodtruckfest !!

Zoveel kinderen hebben prachtige haarbandjes gemaakt. Maar deze moet ik even in het zonnetje zetten.

Ze heet BLOEM … hoe toepasselijk en ze heeft mij en de andere kinderen vandaag geholpen💕 TNX BLOEM EN HAAR ZUS LIV!! 

Nu even bijkomen en door naar een ander feestje 🥂 

Geniet van je weekend allemaal en morgen zijn we er weer🌸🌸🌸
60 16
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... Bʟᴏᴇᴍᴇᴛᴊᴇs

Neem de kids gezellig mee!!

Zaterdag 4 en zondag 5 juni staat LODSS op het @barrelfoodtruckfest in Emmen

Tussen al het lekkere eten door zorgen wij voor het vermaak van de kids. 

We maken je outfit helemaal compleet met dit te gekke festival haarbandje!! 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Kom je ook??
42 17
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... Dʀᴏᴏɢʙʟᴏᴇᴍᴇɴ

NEW

De workshop droogbloemen krans staat online en kan geboekt worden!! 

Je maakt een krans met prachtige droogbloemen en door de linten van stof zoals katoen, jute of linnen maak je hem helemaal af en krijgt hij een echte Bohemian look!! 

De basis is naturel en er is keuze uit verschillende kleuren 🌸🌺🌻

Super leuk om te doen met vriendinnen, familie of collega’s 

 #vriendinnendag #familiedag #personeelsfeest
42 4
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... Lᴏᴠᴇ 

Voor deze pipowagen zonder bodem en deur 😆😂

Het is een projectje maar heb er nu al zin in!! Straks als we verhuisd zijn en alles een beetje op orde is maar eens mee beginnen. 

We gaan in september verhuizen naar LODSS en vanuit daar wordt het huis ernaast gebouwd. Nog even geduld dus maar ik droom nog even lekker verder. Zoveel leuke ideeën en ik kan niet wachten om het met jullie te delen!! 

#droomhuisindemaak #dromenwaarmaken
84 20
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... ᴋɴᴏᴘᴇɴ

Je kunt er bijvoorbeeld mooie plantjes in hangen in de tuin, de kruiden in je keuken maar ook een sfeervol kaarsje. 

Natuurlijk wel het leukst als hij handgemaakt is door JOU!! 

Plan een datum met je vriendinnen, familie  of collega’s en ik kom gezellig langs om jullie te laten zien hoe je zo’n toffe plantenhanger knoopt. 

De basiskleuren zijn zwart of off white. Je hebt keuze uit heel veel meer kleuren die je toe kunt voegen zodat hij helemaal matcht bij jouw interieur.

Je boekt de workshop eenvoudig via de website www.lodss.nl of klik op de link in mijn bio.

En sla de foto op (vlaggetje rechts onder de foto) zodat je hem later terug kunt vinden als je hem wilt laten zien aan je vriendinnen!!
37 5
Lᴏᴅss ᴏꜰ ... Wᴏʀᴋsʜᴏᴘs

Het was een fantastische ervaring om op de @libellezomerweek te mogen staan!! Zoveel mensen blij mogen maken met een creatieve workshop. 

Woehoeeee…..Op naar het volgende evenement!!
52 8
Scroll naar top