Lodss logo RGB
foto homepage website

Wanna have LODSS of fun?

Kom dan gezellig bij ons shoppen of doe mee met één van onze creatieve workshops.

In onze webshop vind je  prachtige woonaccessoires en lifestyle producten. Een aantal woonaccessoires zijn zelfs door LODSS zelf met de hand gemaakt.

Lijkt het jou nou ook leuk om een keer je eigen woonaccessoire te maken? Dat kan!! Bij LODSS geven wij meerdere creatieve workshops waar je je helemaal kunt uitleven. Heerlijk ontspannend, leuk om te doen en ook nog eens super gezellig!!

De workshops worden gegeven in ons atelier in Sleen of bij jou op locatie. Dus heb je een vriendinnenavondje, kinderfeestje, familie- of bedrijfsfeest of evenement? Wij zorgen voor alle materialen en een te gekke creatieve ervaring!

… SHOP

… WORKSHOPS

… INSTAGRAM

Lodss of … holiday vibes

Het zit er weer op … Back to work!!

Met een paar kilo meer want hier stond ik zoals iedere dag tijdens de vakantie even een lekker hapje weg te werken in Malaga 🌴

Het was genieten maar nu gaan we weer aan het werk. Er komt een nieuwe workshop met lontwol online en we hebben nog een aantal workshops op de planning staan. 

Wil je ook een keer alleen of met vriendinnen aansluiten tijdens een workshop bij LODSS? Het kan nog want we hebben nog wat plekjes vrij.

➜ 21 september workshop macramé 
➜ 3 oktober workshop blockprinting 
➜ 19 november workshop handbreien
➜ 20 tm 22 oktober workshop kussen handbreien @creativelifenl 

Je kunt je nog aanmelden door te klikken op de link in mijn bio of via www.lodss.nl 

See you x☀️
56 6
Lodss of … festivallampjes

Vandaag mocht ik weer onderdeel zijn van een gezellig vrijgezellenfeestje in Groningen. 

De workshop mocht gegeven worden op kantoor bij @trinnzorg We hadden zoveel ruimte dat de dames het meet en knipwerk gewoon op de grond konden doen😁😅 Heerlijk toch!! 

En ze hadden nog een top idee!! De lampjes worden allemaal opgehangen op locatie van de bruiloft over twee weken. Dat gaat er te gek uitzien!! 

Ook een vrijgezellenfeest of uitje op de planning? Check onze workshops op onze website www.lodss.nl 
📍te boeken op locatie door heel Nederland 

See you 😘
25 4
Scroll naar boven